Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - wilayah - Mahathir kata takda orang ke nak debat dengan dia?

Seronok tengok mantan PM Tun Dr Mahathir Mohamad tiba-tiba melatah berkata: "Tidak ada apa" yang perlu didebat dengan Ketua Umum PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim. Sebenarnya takda sapa pun nak berdebat dengan dia.


Pipi tak mancung hidung tersorong-sorong. Lebih kurang Pak Berahim Ali jugalah ni... sekapal. Presiden Perkasa tu semalam ajak Ketua Menteri Pulau Pinang Lim Guan Eng berdebat dengan dia..sedangkan Guan Eng tak terhingin pun. Mengabiskan boreh jo.


Kendian Mahathir lak kata takda faedah debat dengan Anwar. Sebenar Anwarpun tak mahu debat dengan Mahathir. hu hu
mahathir in perdana university event 150212"Tidak ada apa untuk berdebat dengan Anwar.

Tapi, Mahathir berkata debat membincangkan isu Melayu boleh diadakan tetapi "kesannya tidak ada".


"Debat boleh, seronok orang tengok tapi kesan tak ada," katanya sambil menambah ia lagi memburukkan lagi keadaan kerana setiap pihak masing berpegang dengan pendirian masing-masing.Tags: wilayah

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers