Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - Feature , isu semasa - MAT SABU DI KARNIVAL INDUSTRI BESTARI DI PENAGA


Timbalan Presiden PAS Mohamad Sabu, Mantan Menteri Besar Perak Dato Seri Ir Haji Mohamad Nizar Jamaluddin, Setiausaha Agung PKR Saifudin Nasution dan Timbalan Ketua Menteri Pulau Pinang Dato Mansor Othman adalah antara barisan kepimpinan Pakatan Rakyat yang akan berceramah di Karnival Industri Bestari yang bermula malam ini hingga Ahad.

Pelbagai aktiviti lain termasuk menderma darah, pameran motosikal berkuasa tinggi dan aktiviti gunting rambung percuma akan diadakan sempena Karnival itu yang diadakan di Padang Awam, Penaga, Kepala Batas, Pulau Pinang.


0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers