Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - political concern - LUSA BINCANG TENTANG ANWAR: JANGAN BENAR SESIAPA ALIH PANDANGAN

"Lusa boleh bincang tentang Anwar."

"Fokus sekarang adalah rakyat mahu tentukan pemilihan kepimpinan di Sarawak."

"Jangan benarkan sesiapa alih pandangan."

Begitulah kata-kata  DS Anwar Ibrahim kepada media sewaktu sidang medianya di Kucing hari ini berhubung langkah TV3 menyiarkan temubual dgn blogger pelarian RPK.

Siaran temubual RPK di TV3 dlihat oleh sebahagian besar media alternatif dan rakyat sebagai cubaan BN untuk membunuh imej Anwar Ibrahim.

Anwar berkata, ia sekadar usaha bagi menjejaskan peluang Pakatan Rakyat pada pilihanraya negeri Sarawak kerana dengan cara itu, akan mengalihkan pandangan Rakyat daripada melakukan perubahan.

Memandangkan tempoh pengundian kurang daripada 24 jam, semua usaha (temubual RPK di TV3) adalah cubaan mengalihkan fokus rakyat.


“Fokus sekarang ini adalah rakyat mahu tentukan pemilihan kepimpinan di Sarawak. Jangan benarkan sesiapa alih pandangan."

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers