Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - political concern - Kan dah lompat ramai2..Betoi.. betoi kan. Ada gerombolan PKR melompat di akhir lawatan DS Najib Razak ke Pulau Mutiara, semalam.

Mak oooi ramainyer katak melompat kat Penang. Maklumlah musim hujan. Sakan sungguh. Seramai 3,226 anggota PKR Pulau Pinang, majoritinya masyarakat India dilaporkan isytihar melompat parti.

M. Nyanasegaran anggota PKR yang telah dipecat menjadi ketua menyerahkan borang melompat parti itu kepada PM semasa majlis perasmian Karnival Kebudayaan India 1 Malaysia di Pisa.
Pahtu, Najib pun terus kata, Penang akan tumbang pada PRU 13 ke tangan Umno BN.

Betul jugak ya, sebab kira-kira kali ni paling ramai melompat keluar PKR harus katup terus PKR dan lumpuh Pakatan Rakyat P Pinang. Mungkin KM LGE pun dah deman mendengar berita ni....

Najib mungkin kurang arif budaya rakyat P Pinang.... hu hu hu

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers