Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - political concern - "saya masih waras," kata Guan Eng

"Saya masih waras dan tahu menilai majlis apa yang dibolehkan ketika bersama masyarakat Islam," kata Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng.

Beliau berkata demikian sebagai rekasi terhadap dakyah terbaru Umno kononya beliau menyembelih lembu korban.

Perbuatan itu sengaja dibuat dengan menukar gambarnya dengan wajah Mantan Menteri Besar Perak, Dato' Seri Ir Nizar Jamaludin sebagai provokasi untuk mencetuskan kemarahan Umat Islam terhadapnya.

Beliau yakin, rakyat tidak terpengaruh dengan fitnah yang tidak berasas itu yang mempunyai maksud untuk merosakkan perpaduan kaum yang sedia ada.

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers