Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - social concern - Spekulasi Misteri Cinta Tak Kesampaian

"Hubungan Abdul Aziz dan Siti Rohana memang intim tetapi mengenai dakwaan mengatakan mereka ada hubungan cinta saya tiada komen," kata Ketua Puteri UMNO Bahagian Tanjung Karang, Salbiah Shaari.

Salbiah mengulas hubungan misteri antara bekas Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Permatang, Datuk Abdul Aziz Mohd. Noh, 64, dengan pembantu peribadinya, Siti Rohana Ismat, 43, yang ditemui mati Selasa lepas dengan kesan tembakan.

Menurutnya, keintiman antara kedua-duanya tidak menimbul apa-apa reaksi pelik di kalangan rakan-rakan memandangkan umum sendiri mengetahui Siti Rohana merupakan pembantu peribadi Abdul Aziz.

"Sebab itu apabila orang sekeliling mula membincangkan hubungan antara kedua-duanya, lebih-lebih lagi selepas tragedi itu, saya sendiri rasa hairan kerana apa yang hendak dicurigai kerana selama ini pun mereka memang rapat," katanya.

Sementara itu, sumber memberitahu, arwah Abdul Aziz pernah melamar beberapa tahun lalu tetapi ditolak oleh arwah Siti Rohani dengan alasan tidak mahu mengganggui rumah tangga orang.

"Arwah Datuk (Abdul Aziz) pernah melamar arwah Siti Rohana sejak beberapa tahun lalu dan ia kerap disuarakan tetapi arwah enggan menerimanya," kata sumber itu. (kosmo edited)

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers