Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - political concern - SPRM bertanya 52 soalan pada Bala

Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) menyediakan 52 soalan kepada detektif persendirian P Balasubramaniam berhubung maklumat kes pembunuhan model wanita Mongolia Altantuya Shaariibu empat tahun lepas.

“Ada sebanyak 52 soalan dengan beberapa soalan sampingan ” kata peguam Bala, Americk Sidhu, yang menerima soalan dari SPRM menerusi kurier di hotel penginapannya di London.

Balasubramaniam awalnya mahu mengadakan pertemuan bersemuka dengan pegawai SPRM di London tetapi rancangan itu dibatalkan suruhanjaya itu.

“Jawapan perlu dijawab dalam bentuk afidavit, ” katanya sambil menegaskan bahawa "jawapan-jawapan sedang disediakan .”

SPRM menghantar senarai soalan kepada Bala, pada Jumaat lepas. Pengarah Siasatan SPRM Mustafar Ali berkata soalan-soalan itu dikirim melalui kurier kepada Americk.

Katanya, Americk bersetuju memberi jawapan kepada SPRM secepat mungkin.

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers