Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - political concern - sayfool very the abnormal tak buang air dua hari... tak basuh dua hari

Dalam keadaan normal dan sebagai anak muda berusia 23 tahun yang normal adalah tidak berapa normal seseorang seumpama itu tidak membuang air besar dalam tempoh dua hari.

Namun begitulah gambaran yang dapat dibuat terhadap Mohd Saiful Bukhari Azlan yang mendakwa tidak membasuh duburnya selama dua hari kerana mahu menyimpan bukti kukuh selepas mendakwa diliwat DS Anwar Ibrahim.

Ertinya kalau sayfool membuang air besar pun dia tak basuh gamaknyer. he he.. malas teman nak bercakap hal ini... nak menulis ni pun rasa memualkan

Sayfool mengakui tidak mandi dua hari selepas diliwat Anuar pada 26 Jun 2008.

Katanya, dia tidak mandi dan tidak membasuh dubur selepas kejadian itu kerana mahu menyimpan bukti kukuh.


0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers