Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - prk sibu - AGEN DAP PENYEBAB LEWAT SPR UMUM KEPUTUSAN...

Agen DAP adalah sebagai penyebab kelewatan pengumuman keputusan peti undi pos pada prk Parlimen Sibu, kata Pengerusinya Tan Sri Abdul Aziz Mohd Yusof.

Lucu bunyinyer tapi itulah yang dikatakan Aziz pada Bernama dan RTM.

Sambil menyalahkan agen DAP, beliau berkata mereka menghalang pegawai SPR membawa keluar peti undi pos yang sudah dikira di Tingkat 9, Wisma Sanyan, untuk dibawa ke Dewan Suarah untuk penjumlahan undi.

Ekoran itu, penolong pegawai pengurus pilihanraya yang mengendalikan urusan pengiraan undi pos terpaksa memanggil polis untuk mengawal penyokong parti tersebut, katanya.

Rupanyer agen parti lebih power daripada SPR.

Ekoran itu, keputusan prk lewat diumumkan iaitu pada jam 11 malam tadi, walaupun SPR sebelumnya memaklumkan akan dapat mengumumkannya pada jam 9 malam.

Bagaimanapunn, secara keseluruhannya Aziz berkata prk Sibu boleh disifatkan sebagai antara yang terbaik berbanding prk yang diadakan sebelum ini.

Tags: prk sibu

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers