Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - isu disiplin pkr - YB ZULKIFLI.. ELOK KELUAR AJER DARIPADA PKR

Zulkifli Noordin dinasihati keluar sahaja daripada Pakatan Rakyat, jadi macam Ahli Parlimen Pasir Mas. Tak ler menyusahkan sesaper kecuali diri sendiri. Cakap mengalahkan pimpinan besar tapi kerja buat tak seberapa pun...

Apa lagi yang hendak ditegakkan Zulkifli yang semakin kusut. Kredibiliti diripun dah tak ada.. takde sesaper maukan dia lagi. Kalau dah jadi ahli bebas.. takder saper nak kutip cakap Ahli Parlimen Kulim-Bandar Baharu itu. Kerja buat di kawasan Parlimen tak de per pun... pengundipun dah naik meluat.

Penyelaras Pakatan Rakyat Datuk Zaid Ibrahim juga bukan sahaja mengalakkan Zulkifli keluar malahan mendoakannya segera keluar.

Wartawanpun dah mulai gelak ketawa mendengar komen Zulkifli ini tapi terpaksa ler kutip tulis apa yang diterjahnya kerana itu arahan atasan yang bertujuan sekadar menghentam Pakatan Rakyat, meskipun isunya kosong.

"Saya menggalakkan dia keluar (PKR) ? Saya mendoakan dia (Zulkifli) meninggalkan PKR," kata Zaid disambut ketawa wartawan.

Selepas ni.. Zulkifli akan hentam Zaid pula...

"Semua benda dia tak setuju dengan kita, dia nak berhenti, munasabah,” ujar Zaid.

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers