Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - isu lompat parti - MOHSIN PERLU SEMINGGU LAGI UNTUK MEREKA CERITA DALAMAN PKR

Ahli Parlimen Bagan Serai, Mohsin Fadzli Samsuri yang kini menjadi anak-anak ikan ternakan Umno akan bercerita “perkara sebenar" dalam PKR sehingga mendorong beliau keluar parti itu, pada minggu depan.

Selama ini gamaknya banyak perkara tak benar diceritakan Mohsin.

Mohsin adalah anak-anak ikan ternakan Umno yang terbaru berkata demikian melalui pesanan ringkas SMS. Sejak melompat keluar PKR, Mohsin sekadar berhubung melalui SMS sahaja.

Mohsin perlukan dua minggu untuk menyiapkan karya sebenar yang dimaksudkannya itu.

Mohsin memberi alasan oleh kerana dia berada di Kuala Lumpur bagi menghadiri sidang Parlimen Isnin depan, maka ketika itu baharu beliau boleh berkarya itu.

Mohsin yang sedang merangka sinopsis karyanya itu, dilaporkan sebagai antara anak ikan ternakan termurah menerima imbuhan untuk mengadai maruah peribadinya dengan melompat keluar darti kolam PKR.

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers