Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - isu Dun Perak - Rakyat Perak masih menyokong Nizar

Sebahagian besar rakyat Perak beranggapan bahawa Datuk Seri Ir Haji Mohamad Nizar Jamaluddin adalah tokoh paling layak menjadi Menteri Besar untuk menerajui negeri Perak.

Namun demikian, DS Dr Zambry Abdul Kadir yang dilantik sebagai MB selepas UBN merampas pemerintahan daripada Pakatan Rakyat kini meningkat sedikit popularitinya kini.


Bancian Merdeka Centre melaporkan bahawa 46 peratus menyokong Nizar manakala Zambry sebanyak 44 peratus.

Bancian itu juga menunjukkan di masyarakat Cina menyokong padu Nizar. Sebanyak 59 peratus menyokong Nizar berbanding hanya 16 peratus yang mahukan Zambry.

Di kalangan masyarakat Melayu pula, 67 peratus menyokong Zambry berbanding 35 peratus diperolehi oleh Nizar.


0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers