Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - balasungkawa - MADU BUNUH SEORANG LELAKI

Madu tidak selalunya manis... adakalanya ia pahit umpama hempedu dan malang tidak berbau selaras dengan ajal yang sudah menunggu.

Ekoran keghairahan mengutip madu, seorang lelaki maut apabila disengat sekumpulan lebah di kawasan perhutanan Relong Gajah, Tanah Merah Kelantan semalam.
Tragedi itu berlaku ketika Zahari Mat Zin, 41, bersama rakannya Roslan Ismail memasuki hutan itu kira-kira jam 3 petang untuk mengutip madu dari sarang-sarang lebah di dahan-dahan pokok.
Zahari dikatakan berpisah daripada Roslan semasa diserang lebah itu. Roslan dikatakan sudah terlewat untuk membantu setelah mendengar Zahari meraung meminta pertolongan.


Tags: balasungkawa

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers