Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - isu TGNA - SETPOL TGNA MENGUNDUR DIRI

PAS Kelantan, terus bergelut dalam usaha menjernihkan kemelut politik terutama ekoran kontroversi yang melibatkan TG Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat Keadaan nampaknya belum reda selepas pengunduran menantunya Abdul Arrifahmi Abdul Rahman sebagai CEO PMBK.
Cuitan-cuitan nakal untuk mengkucarkacirkan kedamaian Kerajaan Negeri Kelantan pimpinan TGNA itu nampaknya berjaya memanjangkan kontroversi itu. Selepas pengunduran Ariffahmi, nampaknya ia berjangkit pada usaha menekan agar Setiausaha Politik TGNA Annual Bakhri Haron berundur.
Annual dalam pesanan mesej ringkasnya sekadar berkata, "beliau mengundur diri dalam keadaan yang sukar."
Malaysiakini melaporkan bahawa keputusan menggugurkan Annual dikaitkan dengan isu pengunduran Ariffahmi selaku CEO PMBK dan hubungan beliau dengan Datuk Husam Musa.
Nampaknya kontroversi kes menantu TGNA Sdr Ariffahmi ini akan berlarutan dan berpanjangan. Siapa yang berada di laluan dan pinggiran mungkin perlu memberi jalan .Tidak sukar untuk memahaminya malahan lebih sukar untuk menyimpannya
Tags: isu TGNA

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers