Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - political concern - LOGO KATI BN TAKDER ORANG PAKAI LAGI

BN dicadangkan dijenamakan semula termasuk menukar logo dacingnya. Nak tergelakpun ada membacanya... ya ler kan dacing dah tak relevan kerana sering berat sebelah maklumlah barang lame, yang sentiasa takbetul timbangannya.

Memang benar dacing atau kati jenis tu dah tak dipakai orang pun.

Demikian dicadangkan bekas CM Sabah, Datuk Seri Salleh Said Keruak .

Maka wajarlah dacing jenis BN itu ditukar kerana zaman sekarang orang dah guna yang digital.

Melalui
laman webnya www.keruak.com, Salleh dipetik sebagai berkata, dalam proses penjenamaan semula itu untuk mendekatkannya dengan hati rakyat, Barisan Nasional hanya perlu "dipasarkan" dengan singkatan BN saja,.

Salleh, yang juga timbalan pengerusi Badan Perhubungan Umno Sabah, berkata penjenamaan BN itu amat penting kerana dalam suasana politik sekarang, rakyat sudah mempunyai pilihan, iaitu satu komponen BN dan satu lagi Pakatan Rakyat.

Untuk memastikan BN terus unggul dan relevan, beliau juga mencadangkan agar ia mewujudkan sistem keahlian secara terus.

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers