Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - social concern - PEMANDU TEKSI SEPERTI TANDAS: NAZRI

Menteri di Jabatan Perdana Menteri Datuk Seri Mohamed Nazri Abdul Aziz semakin laklok dengan bercakap sesuka hati tanpa menjaga adab bercakap dan mulut apabila sewenang-wenangnya menyamakan pemandu teksi dengan tandas.

Laser betul mulut Nazri dan hina dina betul pemandu teksi pada mata Nazri dengan mengatakan perkhidmatan teksi Lembah Klang itu lebih teruk dari tandas.

Pengerusi Persatuan Pemilik Teksi Eksekutif Malaysia Azmi Md Yatin berkata kenyataan Nazri itu melampau dan menghina pemandu teksi Lembah Klang, dan oleh itu mendesak menteri berkenaan menarik balik kenyataannya itu.

Azmi menyerahkan memorandum bantahan itu kepada Setiausaha kerja Badan Perhubungan Umno Wilayah Persekutuan, Kamarudin Hassan.

Kamarudin berkata memorandum itu akan diserahkan kepada PM DS Najib Tun Razak dan TPM TS Muhyiddin Yassin.

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers