Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - isu semasa - KHAIRY AKAN JADI MENTERI ?

Ketua Pemuda Umno Khairy Jamaluddin, dikhabarkan akan dilantik menjadi Timbalan Menteri. Tentu tersenyum lebar Pak Lah (Tun Abdullah Badawi) gamaknya mendengar menantunya akhirnya mendapat tempat dalam kabinet DS Najib Razak.

Anggota Parlimen Rembau itu kini sekali lagi menjadi bahan tumpuan kritikan blogger, malahan sudah ada yang menyifatkan bahawa kemasukan KJ ke dalam kabinet akan menjadi kesilapan besar kepada Najib. Pak Lah kenalah komen yang pro kepada Najib.

Blog BigDogDot.Com yang pro Matahir turut mendakwa bahawa Naib Presiden Umno Datuk Seri Zahid Hamidi secara terbuka menyokong penuh KJ dilantik menjadi Menteri, bukan sekadar Timbalan Menteri. Yer ler kan, KJ tu Ketua Pemuda Umno. Kesian dia takda jawatan.

Sesetengah peminat Facebook pro-Umno, Kelab Penyokong Umno, juga mengugut meninggalkan Umno jika KJ dilantik menyertai kabinet Najib.

Dengan kata, ada seorang Menteri digugurkan... . Menteri berkenaan difahamkan tak berapa nngam dengan Najib dan kerap dok buat statement mengena sesama menteri.
Tags: isu semasa

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers