Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - politics sketsa - GERAKAN MAKIN PARAH

Naib Presiden Gerakan, Huan Cheng Guan - yang digantung keahliannya selama tiga tahun - meninggalkan parti itu dengan menyertai Parti Cinta Malaysia (PCM), seterusnya menambah luka pada BN.

huan cheng guanBekas Ahli Parlimen Batu Kawan (Pulau Pinang) itu sejak digantung keahlian tidak boleh mengambil bahagian dalam sebarang aktiviti parti. Huan dikenakan tindakan itu ekoran menegur kepimpinan Gerakan.

Pada 10 Disember lalu, Huan memberi kata dua kepada pucuk pimpinan parti itu supaya menarik balik penggantungannya, atau beliau akan keluar dari parti itu.

Huan berkata ekoran penggantungan dan larangan yang dikenakan ke atasnya itu, maka tiada gunanya untuk beliau terus bersama Gerakan.

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers