Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - politics sketsa - UMNo PENGUMPUL SAMPAH DAN BARANGAN LUSUH

graphics from zorro/tq

KUALA LUMPUR: Tindakan Umno sedia enerima Adun Pelabuhan Klang, Badrol Hisham Abdullah mengesahkan bahawa Umno adalah pengumpul sampah dan barangan lusuh, kata Profesor Dr Abdul Aziz Bari.

Profesor undang-undang perlembagaan Universiti Islam Antarabangsa itu berkata, kesediaan Umno menerima Badrol Hisham Abdullah mengesahkan Umno pengumpul sampah dan bahan lusuh kerana sebelum ini menerima dua Adun PKR di Perak dan Adun Lunas, Kedah.

Ini kerana, Badrol dikatakan gagal menjalankan tugasnya sebagai Adun dan telah menutup pusat khidmatnya, Badrol juga memutuskan komunikasinya dengan pejabat MB dan pihak yang ingin mendapatkan khidmat beliau sebagai Adun.

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers