Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - isu royalti minyak - KU LI SETUJU KETUAI KAUKUS ROYALTI MINYAK PR

KUALA LUMPUR: Pengasas Petronas Tengku Razaleigh Hamzah bersetuju mengetuai kaukus Pakatan Rakyat (PR) untuk meneliti isu pertikaian royalti hasil minyak Kelantan.
Ketua Umum Pakatan Rakyat Datuk Seri Anwar Ibrahim mengumumkan bahawa Razaleigh yang merupakan Anggota Parlimen BN bagi Gua Musang, Kelantan memaklumkan demikian.
Pada 18 Nov lepas, para pemimpin PR menemui Razaleigh bagi meminta beliau mempengerusikan satu kaukus mengenai pertikaian wang royalti minyak melibatkan kerajaan persekutuan dan Kelantan.
Minggu lepas, Razaleigh berkata, beliau akan mempertimbangkan permintaan itu memandangkan terlibat dalam penubuhan Petronas dan penggubalan undang-undang berkaitan.

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers