Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - political concern - PRK KOTA SEPUTEH PENENTU...

TELOK KEMANG, Okt 9 – Amno bersorak sakan dan media arus perdana penuh gamat melaporkan kemenangannya pada PRK Bagan Pinang... namun gelak sakan ini akan luput menjelang PRK Kota Seputeh, Kedah
Rakyat semua sudah tahu, kalau Pakatan Rakyat yang menang maka laporannya tak disiarkan kecuali larut malam. he he
“Insya Allah, selepas Bagan Pinang, kita ke Kedah untuk PRK Kota Seputeh."
Menteri Besar Kedah Datuk Seri Azizan Razak berkata, Speaker Dun Kedah telah menghantar surat kepada Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) memaklumkan kekosongan kerusi Kota Seputeh berikutan kegagalan Adunnya menghadiri sidang Dun dua kali berturut-turut.
“Kita telah melantik tujuh peguam untuk mengkaji semula keputusan SPR yang menolak permohonan Speaker. Kes ini berpihak kepada Speaker berdasarkan undang-undang negeri Kedah.
“Kita rela mengadakan prk daripada membayar gaji Adun yang pemalas...nak datang sidang DUN pun malas,” katanya.
Azizan berkata, tugas pemimpin dan penyokong PAS adalah untuk berusaha memenangkan calon Pakatan dalam mana-mana pilihan raya pun.

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers