Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - - LEBIH 300 POLIS DAN PULUHAN BENTARA DI SIDANG DUN PERAK ESOK

IPOH: Kesemua 28 Ahli Dewan Undangan Negeri Pakatan Rakyat Perak bukan hanya akan menghadapi Adun Barisan Nasional tetapi akan berhadapan dengan lebih 300 anggota polis dan puluhan bentara pada persidangan DUN Perak esok.

Begitulah gambaran awal persidangan DUN esok. Kawalan tersangat ketat, kata sumber di bangunan SUK itu.

Semua kamera dan video kamera tidak akan dibenarkan dibawa masuk, katanya.

Banyak kamera litar pintas juga telah dipasang untuk mengesan semua gerak geri dan apa jua perlakuan Adun Pakatan Rakyat. Kamera ini untuk merakamkan apa jua pergerakan dan aktiviti Adun Pakatan Rakyat untuk kononnya dijadikan bahan bukti salah laku Adun PR.

Ayuh sama-samalah kita berdoa agar semuanya berjalan dengan aman dan semuga Allah memelihara dan memberi akal yang maha bijaksana pada Adun PR.

Bagi BN yang terpenting adalah meluluskan bajet 2010, kerana tanpa bajet itu, maka bererti runtuhlah kerajaan negeri yang banyak dipertikaikan kesahihannya.

Tags:

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers