Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - politics sketsa - jangan angkuh dengan Bagan Pinang

Bee-end tidak perlu mendabik dada, merasa angkuh serta begitu yakin bahawa kemenangan di Bagan Pinang sebagai petanda rakyat telah kembali menyokong, kata Ketua Wanita Gerakan Datuk Tan Lian Hoe.

Beliau berkata jangan mendabik dada dan angkuh dengan kemenangan di Bagan Pinang kerana sebelum itu sudah tujuh pilihan raya kecil diungguli pembangkang.

"Kemenangan di Bagan Pinang wajar dijadikan rujukan dan memberikan keinsafan... Rakyat berkehendakkan calon berjiwa rakyat, kata beliau.

Beliau juga berkata gagasan 1 Malaysia boleh mengundang padah dan kehancuran pada Bee-End jika tersilah langkah dalam melaksanakannya.

"Keikhlasan dan kejujuran dalam menzahirkan gagasan 1Malaysia, (hendaklah) berdasarkan qualification (kelayakan) dan bukan 'kulitfication' (warna kulit), amat penting bagi mengerakkan negara supaya lebih maju dan makmur," kata Tan.

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers