Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - POLITICS BKTGANTANG - facebook Nizar (palsu) diurus orang ketiga

IPOH: Datuk Seri Mohamad Nizar Jamaluddin amat terkejut mendapati ada pihak ketiga sanggup menipu dan menguruskan laman FACEBOOK atas namanya dengan menggunakan e mel nizar.mbperak@gov.my untuk mencemarkan nama baik beliau.

Mantan Menteri Besar itu berkata, laman Facebook diuruskan pihak yang tiada kena mengena dengannya.

Katanya, adalah disyaki penyamar tersebut mengguna email pentadbiran kerajaan Perak DR untuk menyakinkan pelayar internet dan memuatkan perakuan dan penulisan serta rencana yang berunsur fitnah dan palsu.

Sambil menafikan sekeras-kerasnya paparan Facebook yang jelas dan terang bertentangan dengan peradaban dan budaya akhlak Islam, Nizar memohon pihak berkenaan menghentikan fitnah dan sebaliknya memaparkan berita benar untuk mendapat sedikit keredhaan Ilahi.

Ia terang-terangan cuba mencemarkan imej serta integriti saya, kata beliau yang bersedia memaafkan angkara ini dari sesiapa saja yang menyamar dan mendoakan semuga mendapat keredhaan Allah SWT dalam bulan Ramadan ini serta pengampunanNYA.

Nizar turut mengucapkan Selamat menyambut hari lebaran Aidil Fitri pada seluruh rakyat dan memohon maaf zahir dan batin, jjika ada salah dan khilafnya.


0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers