Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - politik nasional - ADUN SUNGAI DUA AKAN LETAK JAWATAN

PULAU PINANG: Belum reda dengan permasalahan di Terengganu, Umno kini menanti dengan gundah ugutan Datuk Jasmin Mohamad untuk meletakkan jawatan sebagai Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Sungai Dua.

Namun Jasmin, yang merupakan anak didik bekas Timbalan Menteri Pertanian Datuk Sharif Omar mengugut berbuat demikian selepas Aidil Fitri. Biasa ler bagi ahli Umno memberi ruang waktu untuk sesapa offer ape-aper sebelum letak jawatan?

Jasmin dikatakan kini tidak sebulu dengan Ketua Umno Bahagian Tasek Gelugor, Shabudin Yahya. Shabudin dikatakan melakukan pilih kasih dan mengetepikan Jasmin dalam kebanyakan program kawasan.

Shahbudin adalah Adun Ara Rendang, juga Yang Dipertua Majlis Agama Islam Pulau Pinang (Maipp) dan Setiausaha Politik kepada Menteri, Datuk Jamil Khir Baharom

Jasmin tidak berpuashati dengan Shahbudin yang kebelakangan ini menafikan peruntukan DUN, tidak pernah mendapat mandat dan kerjasama walaupun beliau adalah Timbalan Ketua Bahagian Umno.

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers