Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - politik nasional - CALON PRESIDEN MIC SAPU BERSIH JAWATAN

KUALA LUMPUR: Calon barisan Presiden MIC menyapu bersih pemilihan jawatan dalam MIC hari ini dengan Datuk G Palanivel mengekalkan jawatannya selaku Timbalan Presiden bagi penggal kedua berturut-turut.

Tiga ahli parlimen dan muka baru Datuk Dr S Subramaniam, Datuk M. Saravanan dan Datuk S.K. Devamany pula memenangi jawatan Naib Presiden.

Jawatan Timbalan Presiden turut ditandingi Datuk S Subramaniam dan Datuk S Sothinathan.

Bagi kerusi Naib Presiden pula, ia turut disaingi Datuk C. Balakrishnan, Datuk V.K.K. Teagrajan, P. Subramaniam dan P. Mariyaayi.

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers