Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - politik N9 - HANYA NAMA ISA DICALONKAN UNTUK BAGAN PINANG

Umno bahagian Teluk Kemang sebulat suara menyokong pemilihan ketua bahagian, Tan Sri Isa Samad sebagai calon BN pada prk DUN Bagan Pinang, Negeri Sembilan.

Perkara itu diputuskan dalam mesyuarat Umno bahagian tersebut petang semalam yang dihadiri oleh 33 ahli jawatankuasa (AJK) bahagian. Cuma seorang AJK tidak hadir

Timbalan pengarah pilihanraya kecil BN bagi DUN tersebut, Mohd Faizal Ramli berkata tiada nama lain dicadangkan dan perkara itu akan dimaklumkan kepada Umno negeri.

Sebelum ini, pengerusi perhubungan Umno negeri, Datuk Seri Mohamad Hassan berkata, pihaknya akan menerima siapa sahaja calon yang dipilih oleh Umno bahagian.

Faizal berkata, Umno bahagian telah siap siaga menghadapi prk dan bilik gerakan telah ditubuhkan.
Tags: politik N9

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers