Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - politik nasional - TOKOH UMNO SERTAI PKR

MENTAKAB: Seorang tokoh Umno Pahang, Datuk Alimudin Syawal mengesahkan beliau telah menyertai PKR, pada Sabtu lepas di sini.

Bekas ketua cawangan Umno Bukit Bendera, Mentakab dan bekas ahli

jawatankuasa bahagian Umno Temerloh itu mengumumkan demikian semasa berucap pada satu majlis di Taman Saga, di sini yang dihadiri oleh Ketua Umum PKT Datuk Seri Anwar Ibrahim.

"Keputusan itu dibuat kerana "tidak wujud ruang demokrasi dalam Umno lagi. Saya dukacita, kebebasan bersuara tidak ada dalam Umno. Kalau dikongkong, (maka) tidak guna jadi ahli," katanya.


Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers