Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - politik p pasir - Salleh Man dilantik YDP MAIPP

Ustaz Haji Mohd Salleh Man akan dicadangkan sebagai Yang Dipertua Majlis Agama Islam Pulau Pinang (MAIPP) jika memenangi pilihanraya kecil DUN
Permatang Pasir 25 Ogos ini, kata Ketua Umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Jawatan itu kini masih dipegang setiausaha politik Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Shahabudin Yahaya. Tempoh perkhidmatannya tamat dua bulan lagi.

"Saya meminta pandangan (Ketua Menteri) YAB Lim Guan Eng, untuk menyampaikan hasrat kita, termasuk PKR dan PAS itu. Kita akan kemukakan nama beliau untuk dipertimbangkan melalui ketua menteri, seterusnya kepada gabenor dan Yang di-Pertuan Agong,"

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers