Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - politics sketsa - KAMARUL BERTANDING LAGI

PERMATANG PAUH: Kamarul Ramizu Idris akan mencatat sejarah sebagai warganegara paling kerap bertanding dalam pilihanraya kecil dalam tempoh setahun, apabila mengumumkan akan bertanding lagi PRK DUN Permatang Pasir.

Mungkin tidak keterlaluan jika beliau diberikan pengiktirafan dalam Guinness Book of Malaysian Record sebagai warganegara yang juga seringkali hilang wang pertaruhan pada setiap PRK. Beliau sebelum ini bertanding sebagai calon bebas di Bukit Gantang dan Penanti.

Kamarul telah membuat persediaan menghadapi PRK Permatang Pasir yang kosong ekoran penyandangnya Datuk Hamdan Abdul Rahman yang mewakili PAS meninggal dunia pada 31 Julai lepas.

Suruhanjaya Pilihan Raya Malaysia menetapkan penamaan calon pada 17 Ogos dan hari pembuangan undi pada 25 Ogos.

Image

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers