Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - social concern - EPAL HIJAU DAN JUS LIMAU ATASI FLU BABI


Bukan menjadi kesalahan untuk kita mencuba, apatah lagi jika cara dan apa yang dibuat itu halal. Lagipun bangsa Melayu memang banyak petuanya yang tersendiri terutama dalam menangani daripada herba sehinggalah air suam.

Mungkin anda sendiri tidak percaya, bahawa epal HIJAU dan jus limau mujarab untuk menyembuhkan penyakit flu babi (H1N1). Namun begitulah yang dikhabarkan oleh seorang ustaz yang berjaya menyembuhkan seorang kanak-kanak yang terkena flu babi (H1N1) di Shah Alam, dengan izin Allah yang maha Esa.


MINUM JUS EPAL HIJAU DAN OREN

Bagi anda y
discharge ang sakit tekak dan deman, sila blend epal hijau dan minum jusnya sehingga simptonnya hilang.

Seorang kanak-kanakdi Shah Alam telah diberi minum jus epal Isnin/Selasa dan beliau didapati kebah daripada demannya pada Rabu. Anak berkenaan telah dimasukkan ke ICU tetapi di discharge setelah minum jus epal hijau/jus oren. Semuanya berlaku dalam tempoh empat hari.

Takdal hal mencubanya kerana ia tidak mendatangkan kemudaratan. Rasanya nanti harga epal hijau dan jus oren mendadak naik ler pula, macam topeng muka tu.

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers