Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - politik p pasir - cawangan Umno tak puas hati dengan Rohaizat

Kira-kira 65 peratus ketua Umno cawangan serta ketua Pemuda cawangan di DUN Permatang Pasir tidak berpuas hati dengan pemilihan calon PRK itu, Rohaizat Othman.

Menurut sumber, mereka mengharapkan ketua Pemuda Umno bahagian Permatang Pauh, Mohd Zaidi Mohd Said - yang mesra dipanggil "cikgu" - dicalonkan.

Kata sumber, ekoran itu Zaidi terpaksa mententeramkan mereka dan menasihati bertenang.

Sumber itu berkata, jika Zaidi dicalonkan, Umno/Bn akan mendapat mempengaruhi undi Cina seramai kira-kira 5,400 orang di Permatang Pasir serta pengundi atas pagar.

Malah, katanya, apabila Muhyiddin mengumumkan nama Rohaizat terdapat penyokong BN dari kalangan kaum Cina yang kelihatan terkejut kerana mereka juga menyangka Mohd Zaidi yang akan dipilih.

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers