Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - social concern - visual TV3 buktikan TG Nik Aziz tak kata.. Islam Palestine

PERMATANG PASIR: Penyiaran visual lengkap mengenai sidang media Mursyidil Am PAS Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat oleh TV3 semalam membuktikan bahawa fitnah dan pembohongan adalah satu amalan Umno dan Barisan Nasional.

Naib Presiden PAS Datuk Mahfuz Omar berkata, TV3 tidak boleh lagi menjadikan isu “Umno ini Islam kacukan, Islam Palestin” untuk menyerang peribadi TG Nik Abdul Aziz.

Tv3 terpaksa menyiarkan visual tersebut, apabila Nik Aziz membuat penafian dan nekad untuk saman tv3 dan beberapa media yang cuba memfitnah diri beliau.

Visual/oral sebenar menjelaskan segala-galanya:

"Tiada sebab langsung orang Islam tolak Islam. Islam yang dibawa oleh Umno ini Islam kacukan, Islam plastik (BUKANNYA ISLAM PALESTINE). Macam duit palsu, ubat palsu, makanan palsu. Ini Islam palsu yang dibawa Umno."

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers