Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - politik p pasir - muliakan undi pada Ramdhan ini

Mursyidil Am PAS Nik Aziz Nik Mat mengingatkan seluruh pengundi Permatang Pasir bahawa tiada yang lebih mulia semasa mengundi pada Ramadhan ini melainkan mengundi parti yang membela makruf dan kebaikan serta menolak kemungkaran.

Beliau berkata, dengan berbuat demikian ia bererti pengundi Permatang Pasir menolak kemungkaran, kezaliman dan ketidak adilan.

"Gunakan kesempatan membuang undi dengan penuh cermat, " katanya dalam perutusan kelapannya bagi PRK sejak PRU 12.

Sambil berkata walaupun berpuasa dan mungkin keletihan, beliau menegaskan bahawa Peperangan Badar berlaku dalam bulan Ramadhan pernah membawa kemenangan dalam perjuangan Islam.

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers