Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - nasional - Setpol Zambry rasmi Konsert Amal Tiger BeerInilah yang dimaksudkan Dr Mahathir Mohamad berkawan dengan syaitan yang dikenali. atau sekurang-kurangnya berkawan dengan air syaitan yang memang dikenali. Tengok lambang pun daha tau, syaitan ini haram. 

Namun ada pak haji yang tergamak membantu merasmikannya.

Setiausaha Politik, Menteri Besar Haram Perak merangkap Ketua Umno Bahagian Taiping, Datuk Haji Ahmad Shalimin Ahmad Shaffie tidak boleh bersubahat merasmikan konsert amal itu yang jelas ditaja oleh Harimau@Tiger.

Konsert di Taiping itu khabarnya diadakan untuk menarik minta geng muda terutamanya kaum Tionghua  berhibur sambil beramal di samping diadakan juga cabutan bertuah kepada pengunjung.

Janganlah  (meskipun terdesak) dengan mengambil jalan mudah segala perkara tanpa menghirau maruah diri dan agama sehingga sanggup bersubahat. 
Tags: nasional

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers