Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - headline. feature , political concern - Ahsan Ali semakin meraban

Presiden JATI Datuk Hasan Ali yang semakin tidak fofular turut meraban cuba mencuri perhatian dengan bersekongkol pandangan Nasharuddin Mat Isa menyokong supaya Setiausaha Agung DAP Lim Guan Eng memohon maaf kerana didakwa mengeluarkan kenyataan menolak hudud. 

Kih kih kih.. apabila kawan sebantal Umno iaitu parti mewakili kaum Cina iaitu MCA menghentam rapat hal hudud jika Umno mau laksanakannya, Ahsan Ahli dan Nasaruding  senyap je.. 


Hassan yang dipecat dari PAS tetiba kata gesaan itu penting tetapi tidak pula mengutuk MCA....perghhh

Lim semalam didakwa berkata kononnya Nasharuddin bersikap seperti  ejen Umno apabila mengambil pendirian yang berubah-ubah dalam isu pelaksanaan hukum hudud.

Sedangkan, Nasha tidak ada masalah dengan pendirian DAP tentang hudud sewaktu beliau memegang timbalan presiden PAS, kata Lim.

Lim juga mencabar Nasharuddin agar mendapatkan penjelasan dari Umno berhubung pendirian mereka tentang pelaksanaan hukum hudud.

Terdahulu, Nasharuddin dalam sidang medianya Lim memohon maaf kerana didakwa mengeluarkan kenyataan bahawa DAP menolak hudud.0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers