Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - wilayah - Perakite jadi jenama kempen PAS Perak

PAS Perak lancar 'Perakite'
PAS Negeri Perak merangka gerak kerja strategik kempen PRU ke-13  dengan memperkenalkan satu pendekatan mesra rakyat dengan penjenamaan slogan Perakite: Rakyat Sepakat Perak Berkat.
Ia dilancarkan baru-baru ini di Mosalla Al-Ehsan Paya Purnama, Paya Renggam, Padang Rengas.
Pengarah Programe, Ustaz Misbahul Munir Masduki berkata, kempen itu diperkenalkan bagi meneruskan suasana bahang PRU 13 dan pelbagai program bersama rakyat akan disusun di semua kawasan Dewan Undangan Negeri yang ditandingi oleh PAS.
Katanya, program mesra rakyat dan kebajikan itu antara pengisian program yang telah dirancang sehingga tarikh PRU13 nanti bahkan tema yang dilancarkan turut dibawa oleh semua jentera parti.ps. sekadar berkongsi nama dengan blog perakite..
Tags: wilayah

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers