Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - wilayah - Raja Ahmad Nasir diberi amaran henti fitnah Sultan Perak

Sepuluh ahli kerabat Raja Perak memberi amaran kepada Raja Ahmad Nasir Raja Abdullah Azizi supaya menghentikan tindakannya memfitnah dan mencemar nama Sultan Perak, Sultan Azlan Shah dan Raja Bergelar dalam usahanya menuntut satu daripada jawatan Raja Bergelar itu. 

Raja Omar Ikram Raja Abdullah yang bertindak sebagai jurucakap kumpulan itu berkata, perbuatan Raja Ahmad Nasir itu di dalam blog dan terbaru menjelajah ke daerah termasuk menyampaikan "titah" atau "perutusan" umpama dirinya seorang raja kepada rakyat, bukan saja mencemar nama baik Sultan Perak malah memalukan kerabat.
Beliau mendakwa antara kenyataan dibuat Raja Ahmad Nasir termasuk memberi gambaran sultan hanya seorang anak angkat.
Raja Omar Ikram berkata demikian pada sidang media di sini. 
Tags: wilayah

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers