Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - Headline , politics sketsa - Ketua Menteri menghargai kejayaan tiga pelajar pemenang paten intelekKerajaan Negeri Pulau Pinang telah memberi sumbangan penghargaan kepada tiga orang pelajar dari Sekolah Menengah Sains Kepala Batas, Pulau Pinang.

Adik Muhammad Mukhlis Anas Eshamuddin, Muhammad Haziem Aieman Hanafi dan Muhammad Hifny Hizam yang berumur 15 tahun telah mendapat tempat pertama dalam Pertandingan Paten Perbadanan Harta Intelek Malaysia, 'Innovation Solutions for Everyday Life'.

Mereka hadir bersama guru penasihat En Mohd Hafeez Azman dan Penolong Pengetua sekolah mereka untuk menerima sijil dan hadiah penghargaan dari Ketua Menteri Pulau Pinang, Tuan Lim Guan Eng

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers