Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - headline. feature , nasional - Beratus peguam BERSIH bertugas malam ini

Beratus-ratus peguam termasuk 46 peguam dari PAS akan mula bertugas jam 10 malam ini bagi memberikan khidmat kepada peserta Himpunan Aman Bersih 2.0, yang kemungkinan menghadapi masalah di ibu negara esok.


Bagi peguam dari PAS, mereka memenuhi pejabat Agung PAS bagi mengikuti taklimat tugas dan menerima pakaian khas yang akan dipakai semasa bertugas.


Pasukan peguam PAS akan berada di semua lokasi yang dijangka ada himpunan. 


Di samping mempunyai nombor hotline, mereka juga akan berada di stesen yang ditetapkan mengikut giliran tugasan mereka.


Selain itu, 120 peguam  disediakan oleh Majlis Peguam untuk menyeliakan Himpunan Bersih 2.0 ini.


Para peguam ini akan berada di pusat-pusat tahanan sementara yang dijangka dibuka oleh polis untuk menahan peserta himpunan.


Mereka akan bertugas dari jam 8 pagi esok hinggalah jam 2 pagi.

1 comments

  1. abu idris says:

    arrayah.info - Demonstrasi Khilafah 2.0 berjaya bukan Bersih 2.0

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers