Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - headline. feature , nasional - Azhar diminta kosongkan premis kerajaan negeri, jangan berdolak dalik lagu

Johari Kassim
Datuk Azhar Ibrahim hendaklah mematuhi arahan Mahakamah Tinggi Kuala Lumpur dan tidak berdolak dalik lagi kecuali mengosongkan bangunan Pusat Komuniti Dewan Undangan Negeri (Adun) Penaga.

Ketua Penerangan PKR Pulau Pinang Johari Kassim berkata, Adun Penaga itu jelas menyalahgunakan kedudukannya dengan terus menguna bangunan berkenaan yang dibina di atas tanah kerajaan negeri, meskipun beliau bukan lagi mewakili kerajaan yang memerintah.

Sebagai pembangkang Azhar sepatutnya sejak awal mengosongkan bangunan itu tanpa menunggu arahan mahkamah, katanya mengulas laporan akhbar bahawa Azhar ingin failkan rayuan menangguhkan pelaksanaan keputusan itu.

laporan akhbar harian.. Azhar akur tapi...
Azhar sepatutnya berasa malu untuk mempertahankan sesuatu yang bukan lagi menjadi miliknya selaku pembangkang kecuali menyerahkan bangunan itu kembali kepada kerajaan negeri, kata Johari.

Beliau menegaskan bahawa Azhar sebenarnya menyalahguna harta kerajaan untuk kepentingan dirinya dan Umno walhal selaku Adun beliau sememangnya tahu kedudukan itu.
  

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers