Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - Headline , isu semasa - Kemerosotan Bolasepak Pulau Pinang kerana kegagalan Zahrain


Pasukan Bolasepak Pulau Pinang terus ungguli tempat tercorot apabila hanya bernasib baik seri sekali daripada 15 perlawanan yang dilalui.


Begitulah buah tangan yang dihasilkan oleh Datuk Seri Zahrain Mohamad Hashim kepada peminat bola sepak Pulau Pinang.


Isu kemerosotan bola sepak Pulau Pinang nampaknya menarik perhatian persidangan Dewan Undangan Negeri Pulau Pinang pada kali ini. 

Ketika berucap pada sessi ucapan terima kasih atas ucapan perasmian Persidangan DUN oleh TYT Tun Dr Haji Abdul Rahman Abbas, Jagdeep Singh berkata, Zaharain adalah punca kemerosotan ketara Pasukan Bolasepak P.Pinang sehingga menduduki tempat terakhir dalam carta liga.

"Sesuatu harus dilakukan bagi mengatasi masalah prestasi skuad bola sepak negeri ini, yang suatu ketika pernah digeruni dan menjadi kuasa besar dalam arena bola sepak dengan menggondoli beberapa kejuaraan utama."Ini  berpunca dari Zahrain yang gagal berfungsi serta berperanan untuk membawa kegemilangan  bola sepak negeri ini,” katanya.

Ekoran itu, kerajaan negeri wajar mengambil perhatian dan tindakan tegas bagi mengatasi masalah itu.

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers