Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - political concern - SELAMAT MENGUNDI RAKYAT SARAWAK. TETAP NYOKONG PAKATAN


Ayuh. Selamat Mengundi Rakyat Sarawak. Undilah PAS, DAP ataupun PKR ke arah perubahan mengembalikan maruah dan hak rakyat.
PAS yakin rakyat Sarawak bakal membuat kejutan hari ini berdasarkan momentum terhadap kempen Pakatan Rakyat, kata Datuk Seri  Presiden Pas Tuan Guru Abdul Hadi Awang.
Beliau berkata, sambutan di kalangan pengundi muda terhadap PAS dan Pakatan Rakyat begitu memberangsangkan sepanjang kempen diadakan. 
PAS bertanding di lima kerusi Dun iaitu Beting Maro, Muara Tuang, Sadong Jaya, Sebuyau dan Tanjung Datu.

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers