Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - wilayah - Najib dengan Rosmah g Ganu weh

Umno sepertii ketahui umum sentiasa menghalalkan cara melalui amalan super luarbiasanya sekali lagi mengguna segala kemudahan kerajaan untuk pemudah urusan kepartian, apalagi yang melibatkan PM DS Najib Razak.


Hari ini, Najib dalam rangka program Turun Padang Bersama Rakyat ke Terengganu dan lagi sekali segala kemudahan termasuk sekolah digunakan untuk urusan Umno.


Malam ini Najib dijadual mengadakan perjumpaan tertutup dengan pimpinan-pimpinan Umno-BN Negeri untuk menyelesaikan hal-hal berkaitan kepimpinan negeri, terutam yang melibatkan Umno .


Sempena lawatan Najib, sampul surat (foto) juga menunjukkan satu salahlaku oleh Umno.... menguna URUSAN KERAJAAN untuk urusan Umno. Tags: wilayah

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers