Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - social concern - USTAZ NORAZLI DAN DELEGASI TELAH BERADA DI GAZA JAM

Delegasi kemanusiaan Ramadhan March for Gaza dari Malaysia seramai 45 orang telahpun memasuki Gaza pada kira-kira jam 9,30 malam tadi atau jam 4 petang waktu di sana.

Menurut khidmat pesanan ringkas AlFadhil Ustaz Norazli Musa, mereka semua kini selamat berada di kawasan Gaza dan dijadualkan melawat beberapa kem Palestine di situ untuk menyampaikan bantuan.

Delegasi berkenaan dijangka berada di Gaza sehingga 13 Ogos sebelum bertolak kembali ke Kaherah dan akan berlepas pulang dan dijangka sampai ke tanah air pada 18 Ogos.
MIDEAST ISRAEL PALESTINIANS

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers