Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - isu lompat parti - wajah2 orang berbosa

"Ha ha ha... hi hi hi.. saya ni lucu orangnya,,, tuan-tuan tak kenal saya ke.. saya lah yang menang kerusi bagan serai ini bukan PKR." Ahli Parlimen Bagan Serai, Mohsin Fadzli Samsuri dengan penuh dramatik (tapi kosong) menceritakan pada media mengenai kedudukan beliau sebagai Anggota Parlimen Bebas. Beliau hari ini menegaskan tidak akan mengosongkan kerusi parlimen berkenan walaupun ada pihak mendesaknya berbuat demikian.

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers