Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - politics sketsa - KONSEP 1MALAYSIA TIDAK MENIRU ISRAEL

Tuduhan ketua pembangkang DSAI bahawa konsep 1Malaysia meniru konsep yang sama daripada kerajaan Israel, adalah pembohongan dan hanya bermotifkan politik semata-mata, kata Ketua Pemuda Umno Khairy Jamaluddin.

Khairy mencabar Anwar menarik balik kenyataan di Dewan Rakyat semalam atau membuat kenyataannya tersebut di luar Dewan Rakyat agar tindakan mahkamah boleh diambil kelak.

“Ini perkara serius, kita tak boleh membuat tuduhan tanpa mempunyai fakta, saya melihat banyak kenyataan semalam daripada ketua pembangkang adalah kenyataan bermotifkan politik yang bukan sahaja mengelirukan anggota Dewan Rakyat tetapi pembohongan besar kepada rakyat,” katanya.

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers