Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - isu MB Perak - keputusan sedang dibaca oleh hakim besar malaya

Hakim Besar Malaya, iaitu antara anggota lima panel hakim yang mengadili kes menentukan MB Perak yang sah, Tan Sri Ariffin Zakaria memulakan persidangan Mahkamah Persekutuan pada kira-kira jam 1015. Beliau sedang membaca keputusan Mahkamah.

Sebelum itu, lima panel hakim Mahkamah Persekutuan mula mengambil tempat untuk bersidang jam 1000.

Peguam kedua-dua pihak juga diperkenalkan iaitu bagi pihak Haji Mohamad Nizar ialah, Cah Kok Leong, Nga Hok Chey, Ranjit Sigh, Razlan, Boon Tai Su, Amir Hamzah, Liang Chit King, Joi Leong, Chiang Lek Choi dan Hanifa Maidin dan Zulkarnain.

Manakala bagi UBN pula ialah, Cecil Ibrahim, Tan Sri Ghani Patail, Tun Abdul Majid, Dato' Kamaruddin, Hajah Azizah, Manjit Singh, Suzana Tan dan Andy Razali Jaya.


Tags: isu MB Perak

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers