Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - isu semasa - UMNO BUKAN PARTI PERKAUMAN, KATA NAJIB

Jangan tuduh Umno Umno terbabit dalam insiden cuba membakar empat gereja di sekitar Lembah Klang, kelmarin. Umno tidak harus dipersalahkan kerana Umno bukan parti bersifat perkauman yang mahu merampas dan mengetepikan hak kaum lain di negara ini.

Demikian luahan kata Presiden Umno DS Najib Razak.
Untuk refresh memory semua.. Umno ialah UNITED MALAYS NATIONAL ORGANISATION.

Jelaslah, la ni Najib terasa Umno adalah unsur-unsur parti perkauman sehingga terpaksa menafikannya, lalu Umno mengutuk sekeras-kerasnya perbuatan tidak bertanggungjawab berkenaan dan berharap pihak berkuasa dapat menahan dan menghukum dalang yang terbabit dengan kejadian itu.

Kini bersiap-siaplah mereka yang berkenaan, kerana pasti bukan orang Umno yang akan ditahan atau diberkas... akan berkuburlah Umno yang sudahpun hampir kelemasan jika yang ditahan itu ahli Umno atau BN.

"Jadi, apabila berlaku apa-apa insiden, jangan tuding jari kepada Umno mengatakan parti ini rasis...bila ada gereja terbakar, kata Umno jahat.


Tags: isu semasa

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers