Iklan

Mutiara Kata

“Semulia-mulia manusia ialah siapa yang mempunyai adab, merendahkan diri ketika berkedudukan tinggi, memaafkan ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat” Khalifah Abdul Malik bin Marwanan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PORTAL

You Are Here: Home - isu TGNA - KICKDEFELLA TERIMA KAPAK TERBANG

Kickdfella, penulis blog diancam kapak terbang, dipercayai ekoran penulisannya yang sering melaporkan kononnya pentadbiran kerajaan negeri Kelantan melakukan perkara negatif.

Syed Azidi Syed Abdul Aziz berkata, kejadian itu berlaku kira-kira jam 11.00 malam tadi di rumahnya di Demit, Kota Bharu.

"Ketika sedang membancuh air di dapur, saya dengar bunyi yang kuat daripada luar rumah. Saya lihat melalui tingkap, ada sebuah kereta di hadapan rumah saya.

"Saya pun keluar untuk melihat apa yang berlaku tetapi kereta itu terus bergerak. Lepas itu saya nampak cermin kereta saya pecah dibaling dengan kapak," katanya.
Tags: isu TGNA

0 comments

Leave a Reply

Popular Posts

KOPI DI COFFEE BEANS DAN STARBUCK HARAMAdalah dimaklumkan bahawa semua minuman bercoklat, vanila dan kopi di Coffee Bean dan Starbuck mengandungi E471 (Emulsifier 471), mono di-glycefideswhich iaitu daripada sumber binatang (babi). Raspberry Frap pula mengguna ceri yang dicelup alkohol dan tiramisu yang mengandungi RUM (arak). Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 untuk maklumat lanjut.

Followers